Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Την Φλόγα των Spesial Olympics θα υποδεχτεί η πόλη της Πρέβεζας την Δευτέρα 13 Ιουνίου.

Η Λαμπαδηδρομία –στην οποία θα συμμετάσχουν και δύο Πρεβεζάνοι αθλητές του τέννις- θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί από τον κόμβο της ζεύξης και μέσω της παραλιακής οδού και της Ελ. Βενιζέλου θα καταλήξει στην πλατεία Ανδρούτσου .
Στις 10.15 θα ξεκινήσει η τελετή έναρξης και θα γίνουν οι καθιερωμένοι χαιρετισμοί.
Στις 11 οι λαμπαδηδρόμοι θα αναχωρήσουν από την πλατεία Ανδρούτσου ακολουθώντας την διαδρομή οδός Σπηλιάδου, Παν.Τσαλδάρη , Φόρος και αρχή Λ.Ειρήνης .
Στις 11.20 η Φλόγα της κορυφαίας αθλητικής διοργάνωσης θα πάρει τον δρόμο για τον επόμενο σταθμό της που είναι η Άρτα
Οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά τους πολίτες για την συμμετοχή και την υποστήριξη στο παγκόσμιο και μοναδικό αθλητικό γεγονός το οποίο θα φιλοξενήσει η χώρα μας από 25 Ιουνίου έως 4 Ιουλίου με 7.500 αθλητές από 185 χώρες.
«Όταν οι Έλληνες ενωνόμαστε για ένα κοινό και ευαίσθητο σκοπό μπορούμε να καταφέρουμε πολλά και να εντυπωσιάσουμε όλο τον πλανήτη» τονίζει στο μήνυμά του ο υπεύθυνος της λαμπαδηδρομίας Στέλιος Κωσταντινίδης.
Ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαίλης δηλώνει την ιδιαίτερη χαρά του για το ότι η Πρέβεζα θα φιλοξενήσει την Φλόγα και τους λαμπαδηδρόμους των Spesial Olympics καλώντας τους πολίτες να συμμετέχουν σ ΄αυτή την ξεχωριστή εκδήλωση και να χειροκροτήσουν την υπερπροσπάθεια των αθλητών που αποδεικνύουν ότι η αγάπη για την ζωή μπορεί να ξεπεράσει κάθε είδους αναπηρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου